ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕΣΩ ΕΟΠΥΥ

1. Μιλήστε με τον Ιατρό σας

Ζητήστε ηλεκτρονική γνωμάτευση (Γνωμάτευση Παροχών ΕΚΠΥ) από τον γιατρό σας για το υλικο που σας ενδιαφέρει ή για το υλικό που σας προτείνει ο ιατρος και στην συνέχεια σφραγίστε την σε ελεγκτή ιατρό τον οποίο θα βρείτε στα κατα τόπους ΙΚΑ ή στα δημόσια νοσοκομεία.

προκειμένου να επωφεληθείτε της έπιδότησης ΕΟΠΥΥ, θα πρέπει να μας προσκομίσετε την συγκεκριμένη γνωμάτευση (διαβάστε παρακάτω).

2. Αναζήτηση του υλικού στον κατάλογο του ΕΟΠΠΥ

Πλοηγηθείτε στη σελίδα των προϊόντων επιλέντας προϊόντα ΕΟΠΥΥ (έχουν το σήμα ΕΟΠΥΥ).

Τα προϊόντα ΕΟΠΥΥ μπορείτε να τα εντοπίσετε είτε απο τις κατηγορίες των προϊόντων, είτε πατώντας στο μενου ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΟΠΥΥ

Μέσα σε κάθε προϊόν που χορηγείται από τον ΕΟΠΥΥ, πατώντας πάνω στην ειδική καρτέλα δεξιά με ένδειξη “ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΧΟΡΗΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΠΠΥ“(αν το προϊόν το βλέπετε σε κινητό, θα την εντοπίσετε κάτω απο την τιμή του), θα μπορέσετε να δείτε το ποσό της δαπάνης που καλύπτει ο ΕΟΠΥΥ για το συγκεκριμένο προϊόν, ποιός γιατρός το συνταγογραφεί, ποιοι ασθενείς το δικαιούνται (παθήσεις) κ.τ.λ.

3. Επιλογή προϊόντος ΕΟΠΥΥ

Βάλτε το προϊόν ΕΟΠΥΥ που σας ενδιαφέρει στο καλάθι και μόλις τελειώσετε τις αγορές σας, επισκευτείτε τη σελίδα ΤΑΜΕΙΟ.

4. Ολοκλήρωση αγορών

Στη σελίδα Ταμείο και εφόσον υπάρχει έστω κ ένα προϊόν το οποίο ανήκει στην κατηγορία ΕΟΠΥΥ, πάνω απο τους τρόπους πληρωμής, θα εμφανιστεί  ειδική καρτέλα “Εντοπίστηκαν Προιόντα ΕΟΠΥΥ”.
Αν επιθυμείτε να κάνετε χρήση της επιδότησης ΕΟΠΥΥ, επιλέξτε “ΧΡΗΣΗ ΕΟΠΥΥ”.
Τα προϊόντα ΕΟΠΥΥ θα πρέπει να πληρωθούν με χρήση πιστωτικής κάρτας ή τραπεζικής μεταφοράς.
Επιπλέον, στα μεταφορικά, προστίθεται ένα επιπλέον κόστος που αφορά την επιστροφή του Courier/Μεταφορικής στην εταιρείας μας για την παραλαβή των φυσικών εγγράφων (γνωμάτευσης) καθώς και την υπογραφή σας οτι έχει παραλάβει τα προϊόντα.

5. Προσκομίστε μας ηλεκτρονικά την γνωμάτευση.

Μόλις ολοκληρωθεί η παραγγελία, μπορείτε να εισάγετε τα έγγραφα ΕΟΠΥΥ κάτω απο την παραγγελία σας.

Εναλλακτικά, μπορείτε να μεταβείτε οποιαδήποτε στιγμή εδώ και αφού εντοπίσετε την παραγγελία σας, εισάγοντας τον αριθμό παραγγελίας και το email που έχετε δηλώσει, να εισάγετε τα έγγραφα στην ειδική φόρμα που θα σας εμφανιστεί.

6. Παραλάβετε το υλικό

Εφόσον τα χαρτιά είναι όλα σωστά, η ORTHOPEDIKA ONLINE σας αποστέλει τα υλικά που δικαιούστε στο σπίτι σας. Εφόσον έχετε κάνει χρήση της επιδότησης ΕΟΠΥΥ θα πρέπει να τα παραδώσετε στο COURIER/Μεταφορική και να υπογράψετε οτι έχετε παραλάβει τα προϊόντα.

Εδώ τελειώνει η ενασχόληση σας με τον ΕΟΠΥΥ και εμείς αναλαμβάνουμε να πληρωθούμε το υπόλοιπο ποσό από το ταμείο σας!

Εννοείται πως ακριβώς τα ίδια ισχύουν και για οποιαδήποτε άλλη εταιρεία έχει υπογράψει σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.